torstai 13. kesäkuuta 2013

Uimasillaan

Ihanan aurinkoinen päivä muutaman sadepäivän jälkeen eli uimaan!! Otin mukaan Jipsun uimalelun ettei aina vaan keppejä heitellä. Kepit pitää usein vielä pureskella sälöiksi, joten säästyttiin puuoksennusten siivoamiseltakin.

Huiskahäntä kävi tutkimassa rantaa.. 



 Lammessa useampi kelluva saareke. Josi nouti lelun vedestä ja nousi lähimmälle saarelle. Hieman joutui ihmettelemään, kun uintimatka jatkui taas päästäkseen pois kelluvalta mättäältä.




Ja häntä heiluu taas.. Olipa kiva uintiretki. Josi makailee tuossa jaloissa tätä kirjoittaessani. Kun kuvassa on märkä koira lähes liejuisen suolammen rannassa, niin sama koira jo kuivempana tuoksuu niin lammelle että huh huh..  Heinäkuussa J päässee kokeilemaan vepeä. Rallytoko piti jättää väliin, kun mulle sattui kolme menoa samanaikaisesti. Lopulta jäljelle jäi yksi (ainoa ei koiriin liityvä) mutta siellä sainkin mansikkakakkua :)

Eilen meillä oli metsässä mukana kauriin sorkka. Sorkkatreeniä pienemmällä sorkalla tällä kertaa. Mukavasti sorkka kiinnosti ja olipa hienon näköistä, kun tolleripoika juoksenteli pitkin mäntykankaita sorkka suussaan. Mukavan kokoinen tuo pikkusorkka. Vielä kun parkkipaikalta sai sen kotiin asti tuoda, oli varmasti J tyytyväinen. Hirven sorkkaa en ole antanut taloyhtiön pihojen läpi kuljetella mutta ehkäpä sekin vielä koittaa. Saapi naapurit tottua kaikenlaiseen meidän kanssa!
Viikonloppuna on tiedossa Joosepille makaustreenejä. Ehkäpä sorkkakin kaivetaan pakastimesta. Jo meinasin luovuttaa koko homman mutta kokeillaampa vielä kuitenkin. Tuleepahan testattua erilaisia makaus- ja sorkkatreenejä ja niiden toimivuus. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti