torstai 29. joulukuuta 2011

Joulun jälkeiset terveiset

Jouluaattona päivällä Josilla oli riemua lumisessa metsässä. Lunta oli satanut ja juuri sopiva sää lumipallojen jahtaamiseen. Muun nuuskuttelun ohessa..
 






Illalla nukutti, ainakin välillä..
 

Josi sai lahjaksi putkiluun ja ihanan pienen eko-vinkulelun. Pakettien aukominen kävi jo rutiinilla; olihan tämä jo Josin kolmas joulu. Normaaliruoan lisäksi tuli "seessaria" ja hyvin maistui ;)

Mitähän lankaa (puna)ruskea lienee? ;)


 Mie sain kokeiltua uutta rukkia ja lankaakin sain aikaiseksi. Tällaista neulosta tällä kertaa.














Vuosikin alkaa olla takana ja lienee aika pistää myös se pakettiin. Vuosi sitten kirjasin tavoitteiksi hyviä tuloksia mejässä. No niitähän tuli vaikkei ihan itsestään. Sorkkatreenien jälkeen alkoi tapahtua ja kauden kruunasi PM-kisassa 4. sija ja JVA-arvo. Viidet kokeet eikä yhtään hukkaa - hienoa. Taippareihin osallistuminen odottaa vielä oikeaa hetkeä. Noutopaketti ei ole todellakaan kasassa vielä eli treenit jatkuu. Näyttelyissä käytiin kahdesti ja tuloksena molemmista EH. Se peitsaus kummittelee Josin tassuissa vieläkin.. Agility jätettiin ainakin talviajaksi tauolle ja treenaamme malttia muualla kuin maksetuissa olosuhteissa.
Tavoitteet tulevalle vuodelle ovat hyvin samanlaiset kuin tällekkin. Mejää ihan kokeissa asti, taipparit ehkä, tokoa tolleriporukassa, muutama näyttely varmaankin.. Ei nuo kyllä kovin kummoisilta tavoitteilta kuulosta mutta näillä mennään meillä. Mukavaa yhdessä oloa kotona ja muualla aivan varmasti tiedossa.
Erinomaisen mukavaa vuodenvaihdetta ja onnellista uutta vuotta!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti