lauantai 28. huhtikuuta 2012

Syömisongelma?

No ei sentään ongelmaa muuta kuin että Josi näki minun laittavan jotain epämääräistä iltapiimän sekaan. Juu meillä nautitaan nappulat iltaisin piimäkuorrutteella. No matolääke piti sinne ujuttaa ja kun herra tarkkaavainen sen huomasi, meinasi ruoka jäädä syömättä. Meijän ahmatti ja ruokaa kupissa?!! Yleensä mahdoton yhtälö mutta nyt piti nirsoilla. Juustomuruset sinne sekaan niin jopa meni kyselemättä sapuska kitusiin. Melkein jo tuli mieleen lahjominen: syö ruoka niin saat herkkua.
Josi on nyt kolmevuotias! Tiistaina juhlistimme päivää putkiluulla, joka on Joosepin herkkua. Sen kummempia juhlia emme järjestäneet; ehkäpä sitten kun tulee 3 vuotta täyteen meillä oloa.
Lumitilanne sotki suunnitelmia täällä P-Karjalassa. Kahtena edellisenä vuonna olemme tehneet Josille ekan verijäljen jo huhtikuun puolessa välissä. Tollereitten mejään tutustumisenkin suunnittelin kuluvalle viikonlopulle mutta se piti siirtää. Ei olisi saatu kaikille tasapuolisia jälkiä ja nekin olisivat olleet hävyttömän lyhyet. Tietkin tuonne metsikköihin ovat melkoisen pehmeät vielä. Eilen olikin hyvin maastotilannetta kuvaava metsälenkki meillä. Paikoitellen oli maa täysin lumeton, toisessa paikassa ei meinannut kumpparin varsi riittää ja sitten pitikin hypellä mättähältä mättähälle (kuin MikkiHiiri) kun vettä oli niin paljon.
Tänään teimme Josille sen ekan jäljen, kun löysimme "jäljen mentävän reitin". Hanski oli eka kertaa liinan jatkona ja hienosti meni molemmilta. Mie leikin tuomaria muttei ilmeisesti auktoriteettia ollut tarpeeksi, kun J ei intoillut jäljelle mentäessä läheskään niin paljoa kuin koetilanteessa. H menee sitten ainakin yhden kokeen Josin ohjaajana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti