tiistai 22. kesäkuuta 2010

Vaihteeksi varis

Kokeiltiin muutaman viikon tauon jälkeen miten Josi Jooseppinen suhtautuu varikseen. (Taipparitreeneissähän Josi suurinpiirtein syljeskeli varikselle vaikka alkuun mallikkaasti nosti vaakun maasta ja kantoikin sitä.)
Ensin varis oli maassa ja kävelytettiin hihnassa sen ohi. Josi ottikin variksen mukaan; edelleen pienellä otteella. Plussaa kuitenkin. Sitten tehtiin muutamia noutoja. Hienosti Josi toimi muuten paitsi palautus.. Mättään päälle tollo vei variksen ja kävi itse viereen pötköttämään. Omimista siis havaittavissa tällä kertaa. Yhden ongelman kun saa pois, niin toinen tulee näköjään tilalle. Reilun viikon päästä on Tollerbay-kennelin tapaaminen ja sieltä varmasti saadaan uusia vinkkejä taippareita silmällä pitäen.
Hakua vedestä on myös hieman kokeiltu. Keppejä ollaan viskottu ettei itse tarvitse dameja suolammesta lähteä uimalla hakemaan. Pikkuhiljaa Josi rohkaistuu kauempaa noutamaan mutta vielä tarvitaan paaaaaljon itseluottamusta lisää, että mahdollinen lokki tulisi noudettua ohjaajalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti