sunnuntai 25. heinäkuuta 2010

AVO 1 48p

Jippii Josi! Toinen avoimen luokan ykköstulos mejässä ja siirto VOI-luokkaan! Mahtava suoritus meijän ipanalta. Aikaa meni alle 20 minuuttia ja tarkkaa työskentelyä koko ajan. Alkumakaus meni vähän huitaisemalla, kun Josilla oli kiire jäljelle. Ja TAAS kerran Josi ajatteli, että pitää mamman saada lisää liikuntaa ja hyppyytti yhden ojan yli kahdesti. Pitänee kertoa pojalle minkä verran on tullut viikonlopun aikana metsässä tarvottua, jos menisi kerran vaan ojien yli. Mukava seurata jälkiliinan päässä Josin määrätietoista jäljestämistä. Tänään eivät metsäkanalinnutkaan saaneet poikkeamaan jäljeltä, vaikka vähän niitä piti katsellakkin. Maasto oli vaihtelevaa; suota, risukkoa, metsää ja korkeuseroja. Nyt saadaankin harjoitella katkokulmaa ja suorilla olevia makauksia sekä makauksettomia kulmia. Mutta ensin levätään hyvin, nautitaan lämpimästä kesästä ja vähän herkutellaankin.

2 kommenttia:

  1. WAU JOSI!!! Olette ihan mahtavia!!! Tervemenoa VOI-luokkaan :) pikku-Rei ei oikein vielä ole ymmärtänyt jäljestämisen syvintä olemusta, mutta eiköhän se joskus vielä... treenit jatkuvat.

    Syyskuussa taippareihin, jännittää.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Josilla tuntuu olevan nenä kunnossa. Muutamiin kokeisiin oon ilmoittautumisen laittanu loppukesälle, saas nähdä mahdutaanko minnekkään. Onneksi helteet hellittää, päästään mekin vaakkua taas kokeilemaan. Saas nähdä..

    VastaaPoista