sunnuntai 18. heinäkuuta 2010

Mejää Kainuussa

Onneksi ei ollut kovin helteinen viikonloppu Kuhmon suunnalla. Alle 20 astetta koko viikonloppu. Olimme Kainuun Noutajien mejäkokeessa, jossa koiria oli 24kpl. Tollereita oli hienosti kahdeksan kappaletta. Tulokset olivat huikeita; kaikki VOI-luokan koirat saivat ykkösen ja AVOssakin tuli useita ykkösiä.
Josilla oli jäljellä hieman huonoa onnea kaadon paikan suhteen. Se oli aika lähellä tietä ja tiellä olleet autot sekä ihmiset veivät Josin huomion, jäljestys hieman unohtui ja tuli yksi hukka. Tulos oli kuitenkin hieno AVO2  37p.Kaksi ekaa osuutta meni hienosti, toinen kulma hieman ohi ja siitä alkoi mielestäni Josilla omituinen poukkoilu. Ojan yli taas hyppyytti minua parikin kertaa ees taas, luulin että Josin mielestä kaipaan lisää liikuntaa. Myöhemmin selvisi, että ne olivat jäljentekijän (harha)jälkiä, joita Josi seurasi. Loppuun vielä seikkailu kaadon ohi autolle.. Olipa sellainen jälki etten osannut yhtään ajatella mikä tulos voisi tulla.
Oma opastus meni hienosti. Hiki kyllä tuli Luna-tollerin mennessä jäljen 15 minuuttiin. Huppari oli hieman liikaa ;-)   Taasen mukava viikonloppu mukavan harrastuksen ja mukavien ihmisten kanssa. Hanskille kiitos jäljen purkamisesta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti