tiistai 27. heinäkuuta 2010

Huh hellettä

Pohjois-Karjala ja koko Suomi on ollut helleaallon alla ainakin kuluvan kuukauden. Heinäkuussa Joensuussa on tähän mennessä ollut 17 hellepäivää eli yli +25 astetta. Eikä kuu ole edes loppunut vielä..
Josi pääsi eilen pitkästä aikaa uimaan. Voi sitä riemua ja tollerin vauhtia, kun hän huomasi meidän suuntaavan lammelle. Tanner pölisi ja männynkävyt lentelivät tassujen alta kun Josi juoksi rantaan. Olimme ilmeisesti liian hitaita, kun vauhtihirmu tuli täyttä häkää takaisin luoksemme hoputtamaan meitä ja taas häntä sekä pöksyt vilkkuen Josi pinkaisi rannan suuntaan. Emme ehtineet edes rantaan, kun Josi seisoi jo vedessä odottaen lentäviä keppejä. Innolla ja vauhdikkaasti kepit tulivatkin vedestä. Josi tykkäsi niin uimisesta, että teki välillä jopa ylimääräisen lenkin ennen kepille menoa. Pari kertaa Jooseppi loikkasi veteen niin, että lähellä olijat olisivat varmasti kastuneet. Varmasti ihanan virkistävää hellepäivän päätteeksi. Kotona varmuuden vuoksi käytimme pojan vielä suihkussa ja kuivasimme hyvin. Aiemmin Hot spotin vaivaama alue sai lisäksi hiustenkuivaaja kuivauksen. Saisi olla aikamoisen tehokas kuivain, jos tuon tollerin kuivaisi kauttaaltaan ;-)
Sunnuntaina onkin kotikaupungissamme TollerShow. Toivottavasti ei tule kovin helteinen päivä, että koirat ja ihmiset jaksaisivat hyvin. Toivottavasti näyttelyhihna kestää tällä kertaa eikä Josi pääse irti kehässä tai muuallakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti