tiistai 12. huhtikuuta 2011

Sininen onkin vanha punainen

Kävimme siis näyttelyssä Vaasassa. Josi ei oikein malttanut keskittyä hommaan mutta mukavastihan se sitten kuitenkin meni. Ja Jipsu RAVASI hienosti kehässä!! Ympyrää juostessa yhden tuolin alta yritti hyökätä tolleriksi naamioitunut kiusantekijä ja meinasi tulla kuperkeikka Josia esittäneelle Hanskille. Hienosti he homman hoitivat ja tuloksena EH ja sininen nauha. Tämä olikin eka näyttely uusituilla säännöillä ja hieman ensin hämäsi tuo sininen väri.. Arvostelu oli todella hieno. Ehkäpä me menemme seuraavan kerran ulkonäyttelyyn; on tuo sisällä olo aika hurjaa.
Samalla reissulla kävimme kasvattajan Eva-Lisan ja Agnetan luona kylässä ja saimme paljon hyviä vinkkejä mm noutotreeneihin. Talon omista koirista osa oli juoksussa eli pidimme tytöt ja innokkaan Josin erillään. Pääsi Josi siskopuolen Mimmin kanssa nuuskuttelemaan toisiaan kuitenkin. Mimmi olikin aivan ihana vauhdikas tollerineiti, aivan kuin Josi saman ikäisenä. Tulipa korvatkin minulta kerralla puhtaiksi ;) Aina yhtä ihanaa on päästä käymään Raippaluodossa, jossa saa varmasti lämpimän vastaanoton. Josi pääsi pitkästä aikaa hotelliin ja hienosti hän siellä käyttäytyikin. Mitä nyt illalla piti hieman haukahdella käytävästä kuuluville äänille..
Aamuinen hetki sängyllä hotellissa

 Kevät etenee vauhdilla ja lumi hupenee lähes silmissä. Vielä päästään kahlailemaan lumessa mutta paikoitellen on jo alle 20cm lunta ja välillä ei meinaa saappaan varsikaan riittää. Malttamattomana odotamme kesäisiä harrastuksia ja metsäretkiä.
Jotain siellä metsässä on..




Kerro kerro kuvastin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti