perjantai 29. huhtikuuta 2011

Talviturkki on heitetty!

2-vuotissynttärit vietettiin pääasiassa Savon suunnalla sukuloimassa. Synttärisankari nautiskeli lämmöstä ja pötkötteli tyytyväisenä ulkona. Kummitätiltä Jooseppi sai koiralelun, joka on kuulema tyttö. Kotona illalla paketissa odotti ihana savuluu. Rauhallista juhlimista siis.
Josi oli eilen käynyt uimassa. Harmittavasti en ollut paikalla todistamassa tapahtumaa. Eihän siinä uimisessa mitään outoa ole mutta se kaikkineen olisi pitänyt nähdä. Tämän olen siis kuullut mitä tapahtui.. Josi oli Hanskin kanssa metsälenkillä ja Josi oli lammen rannassa mennyt ensin seisoskelemaan veteen ja sitten mennyt uimaan lenkin. Hieman myöhemmin Josi oli mennyt veteen uudemman kerran ja uinut lisää. Vedestä tultuaan oli vuorossa "tollerivimmaa" eli J oli juossut matalana todella kovaa vauhtia kanervat pölisten ympyrää Hanskin ympäri. Riemua keväästä ja uimisesta siis. Kyseessä oli samainen lampi, josta edellisessä kirjoituksessa oli kuva.
Lähipäivinä käydään tekemässä ensimmäinen jälki. Saas nähdä miten talven jälkeen mm katkokulma sujuu. Josi kyllä tuntuu kulkevan lähes aina kuono maassa mutta ei koskaan voi tietää.
Sotkamon näyttelyyn ilmoitettiin tuo vesipeto. Sitten saakin olla vähän aikaa näyttelykehät ilman Josia. Taipparikurssi alkaa ensi viikolla ja varmasti tulee sientä metsissä ulkoilutettua useammankin kerran tulevana kesänä. Mukavaa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti