maanantai 4. heinäkuuta 2011

Nostalgiaa


10vk

2v2kk




10vk

2v2kk




Pientä vertailua mitä kahdessa vuodessa on tapahtunut.. Paikka on sama eli ihana Ilomantsin mökki, missä Josi ja me ihmisotuksetkin nautimme olostamme. Onneksemme mökillä tehtiin majoitusjärjestyksissä muutoksia ja mekin pääsemme yöpymään siellä Josin kanssa. Hankalaahan se on allergiavapaata tilaa tehdä, kun on koira. Kiitos siis järjestelijälle.
Tänään kävimme mukavalla kävelylenkillä Jamiksella. Viikko sitten tehty jälki sattui matkan varrelle ja enpä malttanut olla kokeilematta miten J menee niin vanhan jäljen. Ja eipä mitään ongelmaa. Tarkempi oli poika nyt ja niin varmaan pitikin, kun viikon ikäisestä jäljestä oli kyse. Jäädäänpä odottamaan viikonlopun koetta Kuhmon kauniissa maisemissa. Laitoin ilmon Lieksan kokeeseen tänään, jännityksellä odotellaan mahdutaanko mukaan.
Noutotreenejä ollaan vähitellen lisätty. Dami viedään sellaiseen paikkaan, että Josin on pakko tehdä itsenäinen ratkaisu eikä pääse kyselemään neuvoja (eli ei näe ohjaajaa). Vauhdilla tolleripoika lähti etsimään ja palautuskin oli vauhdikas. Dami ei tullut kyllä käteen vaan jäi parin metrin päähän. Pari samanlaista toistoa tuli vielä. Intoa on mutta käteen palautus pitää saada mukaan myös. Kotonahan tuo toimii aika kivasti, pitänee viedä sama treeni (dami, naksu ja herkut) maastoon.
Vielä noihin kuviin palatakseni, on nuo pennut niin suloisia.. Ihan alkaa pentukuume vaivata - parin vuoden päästä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti