torstai 30. kesäkuuta 2011

Sorkka"sulkeiset"

Alkuviikosta meillä oli taasen TB-teamin mejätreenit. Lenni on reipastunut hurjasti jäljestäjänä eikä kysellyt neuvoja ollenkaan. Josin jäljestys oli taasen lähes ala-arvoista! Pää pystyssä eteenpäin, ei ollenkaan normaalia hirvittävää intoa ja mitäs siitä tulee muuta kuin isoja susiHukkasia.. Ekalla kulmalla suunta oli todellakin aivan kateissa ja J touhotti menemään eestaas löytämättä jatkoa. En tiedä teinkö oikein mutta kutsuin Josin luo ja sanoin todella napakasti "jälki". Sitten kuono menikin maahan ja matka jatkui mallikkaasti. Makaus merkattiin tooooosi hienosti ja katkolle tultaessa aikaisempi sähellys alkoi taas. Voi ei!! Kyllä pyöri monenlaiset ajatukset mielessä. Josi pyöri kuin väkkärä ees taas etsien jotakin - tuntui ettei koiruli tiennyt mitä etsii. Jotenkin Jooseppi löysi kuitenkin veretyksen alun ja jatkoi reippaasti eteenpäin. Kaadolla (se suuren jännityksen paikka) J jopa pysähtyi hetkeksi mutta halusi jatkaa matkaa heti-oitis-pian. Mie kutsuin Josin sorkalle ja siinä sitten sitä ihmeteltiin yhdessä. Kyllä J sitä sorkkaa nuoli ja yritti suuhunkin ottaa, että ei se ihan vastenmielinen onneksi ole. Sorkka sattuu vaan olemaan ilmeisesti Pohjois-Karjalaisen jättihirven sorkka, joka hädintuskin mahtuu meidän pakasteeseen. Makausten merkkaus (myös alkumakaus) tapahtui esimerkillisesti, muuten parannettavaa olisi hurjasti. Maasto oli kyllä Josille aivan liian mielenkiinnoton eli lähes puistometsää. J on mielestäni parhaillaan haastavassa maastossa. Kotona (taaskaan en tiedä teinkö väärin) otin sorkan keittiön lattialle, naksuttimen käteen ja herkkuja lähelle. Joka kerta kun J kosketti sorkkaa, naksautin ja annoin herkkua. Josi kyllä oli todella kiinnostunut sorkasta, nuoli ja yritti hieman järsiä sitä. Ehkäpä se tästä..
Josi on käynyt pari kertaa pitkästä aikaa fysioterapeutilla eli hierottavana. Viimeksi selästä löytyikin tosi kipeän tuntuinen lihas. Olisikohan riehakas juhannus mökillä aiheuttanut sen? Josi tykkää juosta siellä polkuja täysillä ja aina polut eivät ole ehkä ihan parhaita mahdollisia juoksuratoja. Liikkumisessa kipeyttä ei kyllä havaita, mutta kyllähän nuo hoidetaan.
Minulla alkoi tänään lähes 2kk kesäloma ja nyt onkin tiedossa mukavaa yhdessäoloa, ihania uintireissuja sekä muuta koiramaisen mukavaa. Ja ihmismäisen mukavaa myös. Joose kun tykkää kaikesta missä saa olla mukana. Alkeistoko Hanskin kanssa on sujunut mallikkaasti. Katsotaan nyt seuraako jatkoa ja millaista - sen näyttää aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti