keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Jo "vanhakin" nyt nuortuu..

Josi tahtoo pennuksi jälleen! Ainakin jotkut puuhailut muistuttavat suuresti paljon nuorempaa Josia, jopa pentua. Mörköikä, murkkuikä, pöllökausi - mikä lieneekään. Lenkkipolkujen varteen ilmaantuneet oudot jutut saavat tolleripojan tuhahtelemaan tai jopa hieman murisemaan. Metsässä tuttu kivi olikin muuttunut päältä valkoiseksi lumen takia ja sitähän piti ihmetellä myös. Toiset asiat, kuten metsässä ollut moto, koiruus tarkistaa aivan reippaasti yhtään ihmettelemättä. Minun hiuslenksut, jotka hävisivät reilu pari vuotta sitten naskalihampaan kitaan, ovat olleet myös viimeaikoina vaaravyöhykkeessä. Ei ihan samat kuitenkaan, jotka löytyivät ruskeista haisevista kasoista vaan uudet kappaleet :) Muutama kadoksissa ollut onkin löytynyt ahneen tolleripojan ansiosta milloin minkäkin huonekalun takaa tai alta. Hassu otus!!
Noutoja (vai outoja?) Josi tekee mielellään. Kun ei ole pakko palauttaa käteen asti, koira tuntuu toimivan paremmin ja silti noutoesineet tulevat vähintään metrin päähän. Kaikkein parhaiten palautuu minulta muka pudonnut hanska, jonka Jooseppi tuo ihan käteen asti. Tokoilu varsinkin kotioloissa on aivan mahtavaa. Pieniä alkeita, mutta kuitenkin. Ja J tykkää aivan valtavasti. Etenkin herkuista. Juusto! Aahh.
Karvanlähtö on nyt aika mahtavaa ja Josia tuleekin harjattua aika paljon. Etenkin kun olen suunnitellut rukin hankkimista ja sitten voinkin yrittää kehrätä myös Josin karvoista lankaa. Karvoja onkin ihan kivasti kertynyt paperipussiin. Ehkäpä niistä jo jotain saa aikaiseksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti