perjantai 10. toukokuuta 2013

Kokeiluja

Matolääkkeethän ne meinas unohtua kevään huumassa kokonaan tai oikeammin niitten häätölääkkeet. Ajettiin ensin läheiselle eläinlääkäriasemalle punkkikarkoitetta ostamaan. Onneks muistin ne madot samalla ja saatiin sekin ostos samalla hoidettua. Näppärää.  Jotain ihan erimerkkistä matoainetta me ostettiin, kun kuulema koira voi tulla immuuniksi (tai jotain) jos aina saa samanmerkkistä. Enpä tuotakaan tiennyt. Ohjeessa oli, että ruoan sekaan pitää laittaa ne napit. Nythän tuo koiruus jyrsii onnellisena luuta eli sen sekaan en laittanut.. Huomisaamuun jää. Punkkiliuos niskaan alkuviikosta ettei tule samaan aikaan nuo molemmat.

Kun J.n edellisestä jäljestä oli aikaa pitkä vuorokausi, mie lähin vetämään uuden jäljen. Enhän mie muuten mut kaveri houkutteli ;)  Iteppähän kärsin, jos jäljestysinto tuosta laantuu. Tehtiin pitempi jälki, joka mm meni metsäautotien yli, kosteamman paikan yli jne. Yksi kankea kyy väistettiin ja olihan se jäljestäessäkin siellä vielä paikoillaan. Josi meni harmittavan ilmavainuisesti, rengasti kaikki kulmat ja makaukset jäivät perinteisen huonosti merkatuiksi. Metsäautotie sai koiran ihan sekaisin eli sitä pitää treenata. Kyllähän tuo jäljen jatkon lopulta löysi mutta aikamoista pyöritystä oli kyllä. Yöllä satanut vesi oli tehnyt kosteikosta hyvinkin märän ja siinähän piti sit pyöriä aikamoinen tovi. Varmaan oli veri levinnyt siinä. Paikka on myös erittäin riistarikkaassa maastossa. Hirvien jälkiä oli paljon ja siellä ollaan nähty paljon kanalintujakin. Sorkalle J tuli hieman sivusta ja jäi sitä nuolemaan ja nuuhkimaan. Epävirallisesti VOI1 40p. Nyt pitää saada maavainua takas jostain. Makaukset jäivät osin siksi merkkaamatta, kun kuono pystyssä paineli niitten vierestä ohi. Enpähän kovin suurin odotuksin ekaan kokeeseen ole menossa. Katotaan nyt minne päästään..

Päivällä ostosreissun ja jäljestyksen välissä ehdittiin Josin kanssa vielä lenkkeilemään. Eipähän olis varmaan tullut lähdettyä mutta kun Riitta ehdotti niin eipä tarvinnut paljoa miettiä. Josi, Elena ja Zorro - kolme urheaa punaturkkia pääsivät pitkästä aikaa porukalla ulkoilemaan. Josi ja Zorro pääsivät lampeen pulahtamaankin. Minuu hieman väsyttää mut J jaksaa kyllä keittiössä kytätä, josko vaikka jotain ruokaa vielä saisi.
Joosepin paino on noussut hieman päälle 20kg.n eli reilu kilo on tullut kuukaudessa lisää. Hieman pienennetään ruoka-annoksia niin eiköhän se siitä normaaliin asetu.

1 kommentti:

  1. Oho, en tiennyt muuten minäkään että matolääkkeille voi tulla immuuniiksi! Se olikin hyvä tietää.

    VastaaPoista