keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Noutoja ja palautuksia

Tänään meillä oli noutotreeniä pienellä tolleriporukalla eli Lenni ja Josi pääsivät touhuamaan. Mukana oli pari siipidamia ja yksi varis. Hurja vauhti oli molemmilla punaturkeilla, kun he noutivat siipidamia ja palautus oli myös erittäin vauhdikas. Josi toi vapaasti haettavan damin hienosti lähes käteen. Kun koira oli hihnassa ja dami maassa, ei se enää niin kiinnostanutkaan. Metrin ehkä kantoi ja sylkäisi pois, monta kertaa. Ehkäpä Josi haluaa mieluummin "saalistaa" kuin ottaa vierestä dami kantoon.
Varis oli tänään kiinnostava ja sen Jipsu otti hyvään otteeseen eikä pienesti etuhampailla kuten monesti on tapahtunut. Varistreeni tehtiin ihan hihnassa ollen ja siitä tuli myös hyviä palautuksia. Lopuksi tehtiin yksi motivoitu haku metsästä siipidamilla. Josi lähti vauhdilla hakuun, juoksi suoraan damin luo, mutta lähtikin etsimään varista, jonka Lenni oli jo aiemmin sieltä hakenut. Kun varista ei löytynyt, Josi toi damin Hanskille käteen. Hienosti on parantunut tuo palautus muutaman kuukauden takaisesta. On sitä kyllä harjoiteltukin.
Hyvää malttiharjoitusta oli molemmille koirille odottaa vuoroaan ja katsoa kun kaveri sai noutaa.
Lonkkakuvaukseen on aika varattu ja sitä odotellessa - malttiharjoituksia, herkkujen syöntiä ja kaikkea tollerimaisen mukavaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti