maanantai 11. lokakuuta 2010

Talvi tulloo

Viimepäivinä säät ovat viilentyneet aikalailla ja vaatetta on saanut lisätä ulkoilemaan mennessä. Viime perjantaina oli minulla aivan liikaa vaatetusta kun viiletin Josin kanssa Linnunlahdella agilitytreeneissä. Alkulämmittelyksi kävelimme joen rantaa pitkin ja mie tähyilin kirkon mäellä ollutta lyhytnokkahanhea sitä kuitenkaan bongaamatta. Josi puolestaan bongasi erittäin mielenkiintoisia hajuja ja poukkoili suuntaan ja toiseen niitten perässä. Harvemmin tulee tuolla puolen jokea lenkkeiltyä.
Varsinaisessa treenissä meillä oli vauhtia ja hurrrrjan hauskaa. Meidän yhteistyömme paranee mukavasti ja Josi seuraa tarkasti minua ja ohjeita. Minunkin ohjauslinjani ovat välillä sellaiset, että Josi saa hienoja pätkiä suoritettua. Illan pimeydestä saattoikin kuulla riemukkaita kehumisia sekä tarkasti katsoen nähdä hiekan pölisevän. Kummasti vaan sukissa hiekka tuntuu aina agilitytreenien jälkeen. Vauhtihirmu Jooseppi pitää minut vauhdissa mukana ja kotiin tullessa oli lippis hiestä märkä.

Josi sai muutaman uuden damin. Mukavasti sain yhdistettyä opiskelujen kankaanvärjäysharjoituksen ja koiraharrastuksen. Vai olisiko se koiran harrastuksen..
"Miksi tuot ne siihen eteen, kun en saa ottaa?"

2 kommenttia:

  1. Wau, hienoja dameja! Jos pistät sarjatuotantoa käyntiin jossain vaiheessa, niin me voitas ostaa muutama ;)

    Rei lähettää terveisiä Josi-veljelleen!

    Minna ja Rei

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Marraskuun alussa Josilla aika lonkkakuviin. Paljon terveisiä Reille myös.

    VastaaPoista