sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Edistysaskeleita

Muutamia päiviä sitten Josi pääsi nuuskuttelemaan verijälkeä. Aivan mahtava suoritus pikku nuuskuttimelta. Nenä pysyi maassa lähes koko ajan, 3/4 makauksista merkkasi todella hienosti, katkon selvitys taitavaa eli kaikkiaan huippua. Alkumakauksen Josi yleensä nuuhkaisee tosi pikaisesti mutta nyt hän pysähtyi siihen tutkiakseen sen kunnolla. Kuten pysähtyi kunnolla myös parille muulle makaukselle ja jatkoi sitten matkaa. Kulmatkaan eivät tuottaneet ongelmia enää. Tuollaista jäljestämistä seuraa mielellään. Lenni oli mukana myös ja hienosti meni hänen elämänsä toinen jälki. Taitavat pojat meillä! Talvi tekee tuloaan kovasti eli saattoi olla viimeinen jälki tälle vuodelle. Ensi kesään..

Agilityssä Josi yllätti pysymällä kerran (tai kaksi) paikallaan, että pääsin hypyn taakse ohjaamaan. Malttiharjoituksia tehtiin edelleen ja sieltä se vähitellen tuntuu maltti löytyvän. Jooseppi käy niin kovilla kierroksilla päästessään kentälle, että maltti katoaa taivaan tuuliin. Ihana ötökkä, joka tykkää aivan mahdottomasti tästä lajista. Saatiin siis hienoja onnistumisia ja uskoa maltillisempaan tulevaisuuteen.
Kepeillä Josi yllätti myös. Kokeiltiin ensin neljää keppiä kaarilla ja sitten kuutta keppiä ilman kaaria. Nuo kuusi keppiä menivät paaaljon nopeammin kuin "kaarikepit" ja tuntui, että Josi tietää miten homma tehdään.
Talvikauden treenaamme maneesilla, joka onkin tuttu paikka viime talvelta. J tunsi selvästi paikan, kun saavuimme perille; kaikki neljä jalkaa tekivät kovasti töitä kun piti päästä äkkiä hommiin.

Josi on tänään 1v 6kk vanha. Pientä herkuttelua varmaankin illalla tiedossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti