keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Epätieteellistä

Vuodenvaihde meni paukkuen, siitä piti naapurusto huolen. Josi ei välittänyt paukkeesta, ainoastaan vinkuvat raketit saivat eloa tolleriin. Huoletta saimme käydä lenkillä aattoiltana; Josilla oli entinen vauhdikas meno päällä. Nyt toivomme, ettei kovia pakkasia tule ja pääsemme lenkkeilemään, riehumaan, juoksemaan, leikkimään ja hiippailemaan metsissä.
Ilmeisesti on ollut aivan turhaa aikaa, kun on tullut mitattua mm
  • Josin pisimmät häntäkarvat ovat noin 32cm
  • Häntä kun loppuu, karvat jatkuvat vielä noin 28cm (valkoiset karvat)
Josin nimi tulee Super Mario pelin Yoshilta. Joku meidän perheessä on siis pelannut ko peliä joskus - ja paljon.
Josin lempinimiä ovat mm Jooseppi, Joose, Jipsu, Sipsi ja Topsi. Joskus jopa Josi J Jooseppi. Ja ne miljoona muuta, joita ei itse edes muista eikä Josi tunnista, paitsi äänensävystä.

Juuri ennen vuoden vaihdetta tuli kiinnitettyä huomiota Josin ulkonäköön. Korvien ympäristössä karvat rehottivat kuin autiotalon pihapiiri ja niinpä piti ottaa sakset käyttöön.

Ennen
Jälkeen
Innokas paketin avaaja sai myös "pedikyyrin". Uusi vuosi täytyy aloittaa hienona. Tuossahan ilmiselvästi tassuja ei ole vielä siistitty.
Joululahja

Mejäkokouksen myötä ajatukset ovat siirrtyneet jo tulevaan kesään ja kokeiden järjestämiseen. Vielä pitää odottaa monta pitkää kuukautta, että päästään jälkiä tekemään. Sitä odotellessa voidaan vaikka kasvattaa karvoja ja nautiskella elämästä! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti