lauantai 21. toukokuuta 2011

Ajaa muttei nosta

Taipparitreeneistä kuultua: ei nouse pupu maasta. Ajokoiran ominaisuudet tulikin edellisviikolla testattua mutta ei innosta nostaa jänöä maasta. Edellisvuoden malliin Josin lantio alkoi uhkaavasti liikkua kun vemmelsäärtä oli hieman nosteltu ja heiluteltu.. Voi ei.. No ompahan noutajakoirayhdistyksellä yksi vakiotreenaajapari taipparitreeneissä joka kevät. Harjoitusta tarvitsee Josi - ja taitavammat kouluttajat. Mutta ehkäpä jonakin päivänä.. Vaakut pitää "tarjoilla" yksi kerrallaan ja jäniksestä tehdä ilmeisestikkin tutumpi. Maanantaina vuorossa onkin vesinouto ja sitä odotamme mielenkiinnolla. Epäilys on, että se onnistuu mutta mutta Josi on ennenkin yllättänyt negatiivisesti.

Tänään kävimme Sotkamossa näyttelyssä. Ja kuinkas kävikään. Josin niin erinomainen ravi oli lähes hukassa ja tuomari juoksuttikin Hanskia ja Josia pari ylimääräistä kierrosta ravin löydyttyä. No eipä siitä kummempia voi tulla kuin EH. Arvostelu oli kyllä erittäin hyvä eikä litteitä tassuja mainittu ollenkaan!!
Tack för tipps E-L och A!! (en vieläkään ole opetellut ruotsia tarpeeksi )
Kotimatkalla kävimme nuuhkimassa mejätuulia Jauhovaarassa ja Josi joutui "paparazzin" kynsiin. Ihanaa odotettavaa kaikkiaan; varmasti hienoja kuvia meidän rakkaasta Jipsusta ja toivottavasti ihania mejäkokeita tulevana kesänä. Näyttelykehät saavat meidän puolesta olla rauhassa aika kauan, me keskitytään nyt metsäisempiin lajeihin. Kesän ajaksi ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti