tiistai 31. toukokuuta 2011

Miehikkälässä jäljestämässä

Kesän ensimmäinen mejäkoe on takana. Teimme Josille ja Lennille jäljet muutamaa päivää ennen tuota Miehikkälän koetta. Jos olisin tiennyt miten J menee tuon jäljen, olisin jättänyt tekemättä. Aivan poskelleen meni kaikki siinä. Ei ollut kovinkaan suuria odotuksia oikeasta kokeesta. Mutta kuinkas kävikään..
Josi jäljesti hienosti tuloksena VOI1 ja 44p!!! Olipa taas jännitystä minulla sekä opastaessa että liinan päässä kulkiessa. Hengissä selvisin molemmista ja taas tuli lisää kokemusta. Hanski oli minulla jälkiparina ja teimme siis jäljen yhdessä. Mukava kokemus tuokin, jonka toivon toistuvan useamminkin. Uusia tuttavuuksia saimme ja nautimme täysillä viikonlopusta. Josi oli kyllä aivan mahtava ja sitkeä. Luulin välillä, että J ei jaksa kaadolle asti mutta eikös se sorkka sieltä pilkistänyt lopulta. Yksi kuiva vanha hakkuuaukko teetti Jipsulla töitä ja opaskin oli jo näkymättömissä välillä. Onneksi jälki löytyi ja työ jatkui. Siellä oli ilmeisesti ollut jotain riistan jälkiä, joista minulla ei ollut hajuakaan mutta Josilla ilmiselvästi oli. Tuomarin selostus jäljen kulusta löytyy tuosta sivupalkista mejäkoeselostuksista. Opastamaltani jäljeltä tuli myös VOI1 tulos, hienoa!
Seuraava koe onkin jo vajaan kahden viikon päästä täällä kotikulmilla. Nyt ei treenailla vaan nautiskellaan lämpimästä kesästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti