maanantai 15. elokuuta 2011

Sorkalla, lopultakin

Virroilla tollereitten mejä-kokeessa Josi jäljesti hienosti VOI 1 45p!! Edeltävän kuukauden sorkkatreenit toivat toivotun tuloksen elikkäs Jooseppinen pysähtyi sorkalle!! Voi sitä onnen tunnetta, kun katsoin Josia ja sorkkaa. Sainpas kaivaa taskusta herkku"seessarin" Josille palkkioksi hienosti tehdystä työstä.
Josin tarkkuus parani jäljen loppua kohti ja tuli merkanneeksi pari makaustakin, joista toisen pysähtymällä. Niin oli meno innokasta, ettei makauksiin tällä kertaa juurikaan ollut kiinnostusta. Jäljellä Josi löysi jonkun todella mielenkiintoisen tuoksun, jota piti nuuskia tosi tarkkaan. Ei me ihmiset siinä mitään nähty mutta milloinkas haju muka näkyy?! Kolmannella osuudella Josi huomasi oppaamme Mervin olevan mukana ja sitähän piti ihmetellä hetken verran. Josin ilme oli kovin ihmettelevä/hämmästynyt: "Ai sinäkin olet täällä?"
Ilma oli mukava noin +20 ja suolla kävellessä tuli hiki. Kerran liina lipesi hikisestä kädestäni mutta onneksi sain sen heti kiinni.
Hanskin kanssa tehtiin yksi VOI-jälki ja saimme hyppiä ojien yli ihan tosissaan. Yhden sillan olisi voinut jäljelle rakentaa.. Muutama uusi lihas on löytynyt, pienestä kireydestä päätellen. Suokävely ja ojahyppelyt ovat siis tehneet tehtävänsä. Mammalomalta pikkuhiljaa palaileva Dixi oli tällä jäljellä ja hirvien jäljet veivät mennessään tuoreen äidin. Tällä jäljellä oli todella paljon hirvien jälkiä ja varmaankin yön aikana oli tullut tuoreita lisää.
Kun menin hakemaan tuomarilta koearvostelua, mukana oli toinenkin lappu : "Menen uimaan". Minun täytyi siitä kyllä kieltäytyä, koska tämähän oli vasta toinen ykkönen meille. Ehkäpä kennelliiton sivuilla jonkun aikaa ollut virheellinen VOI1 tulos hämäsi ja antoi kuvan jo kolmannesta ykkösestä. Myöhemmin sitten..
Virroilla oli taas erittäin mukavaa. Samassa mökissä majoittui ihania neitotollereita, joista Josi tykkäsi niiiiiin kovin. Pieni Tuuli (eilen 11 vko) vei sydämeni mennessään ja pentukuume ei ainakaan yhtään laimentunut tällä reissulla. Terävät hampaat tuli todettua uuden korvisreijän muodossa. Oli todella mukava jutella samanhenkisten ihmisten kanssa asiaa ja välillä todellakin asian vierestä. Hauskaa oli. Ensi vuonna uudestaan!
Tollerimestaruudesta kisasi seitsemän mahtavaa jäljestäjää ja Tollerbay-kenneliin tuli viitoisvoitto. Hienoa. Tulostaso oli huikea!

Romeo De Quiz

Tuuli ja Josin tipu



2 kommenttia:

  1. Ota vaan Koveroon uikkarit mukaan, jos ette sitä ennen kokeissa kipaise ;) Ihan huippua, että sorkkatreenit ovat tuoneet tulosta. Hyvä Josi! Hyvä Elli-Mari!

    VastaaPoista