maanantai 1. elokuuta 2011

Taitavat tollerit

Meillä oli pitkästä aikaa yhteistreeni Lenni-tollerin kanssa. Herra-Varikset pääsivät pakastimesta lämmittelemään ja kaikki damit olivat matkassa myös. Vuorotellen teimme noutoja. Josi sai hyvää malttitreeniä Lennin noutaessa ensin. Myös lähetyspaikalla J sai odotella lupaa noutoon eli siinä vaan hengailtiin ja juteltiin mukavia ennen noutoja. Josi olikin yllättävän reippaalla työmotivaatiolla lähtenyt mukaan, kun vieras dami ja herra Varis tuli helposti metsästä pois. Aivan toisenlaista työskentelyä kuin pari viikkoa aiemmin Tollerbay-meetingin noutotreeneissä. Josilla metsään vietiin aina vaan yksi noudettava kerrallaan, ettei pieni pää mene aivan sekaisin ;)  Lenni sai useamman noudettavan kerrallaan. Kerran Lenni ajatteli helpottaa hommaansa ja kävi hakemassa lähetyspaikalla olleesta damikasasta yhden pötkön ja palautti sen!

Josi ja herra Varis
 Noutotreenin jälkeen kävimme tekemässä vielä molemmille pojille jäljet.
Seuraavana päivänä treffasimme taasen, nyt jäljestyksen merkeissä. Mukavan tiheässä metsässä Lenni jäljesti taitavasti ja tietenkin löysi myös sorkan. Oli ilo seurata Lennin työskentelyä. Josilla oli aivan mahdoton meno päällä. Intoa hurjasti ja vauhtia myös. Jopa raivokkaasti etenevä J teki hienon jäljestyksen ja pysähtyi jopa hetkeksi sorkalle!! Seessaria vaan kitusiin ja hurjat kehumiset. Kuten aiemminkin on tullut jo todettua, jäljestystä ei tarvitse Josin harjoitella, nyt pitää se sorkka "saada haltuun". Olipa mukavaa todeta taas kerran, että ompa taitavia jäljestäjiä nämä koirat.
Pahimmat helteet ovat jättäneet meidät (onneksi) ja lenkkeily maistuu taas mukavalta. Josi on käynyt hieronnassa aika-ajoin ja kotihoidoksi on suositeltu mm uimista. Sehän Josille sopii erinomaisesti. Yksi uimalelu on eteisessä patterin päällä ja ohi mennessä J usein katsoo sitä niin haikeasti, että ihan hymyilyttämään alkaa. Pojan tekee mieli uimaan ihan selvästi.

Nautiskelua mökillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti