maanantai 24. lokakuuta 2011

Josi 2.5v

Pieni-suuri Josi viettää siis tänään lähes synttäreitään, takana kaksi ja puoli vuotta punaturkkista elämää. Suurempia juhlia emme aio järjestää vaan suuntaamme iltapäivällä metsään damin kanssa noutotreeneihin. Hassulta kuulostaa tuo sana treeni, kun miellän sen yleensä pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi noudoksi. Mutta näin menemme eteenpäin.
Josi oli perjantaina hierottavana Helin luona ja yllättäen takareidestä löytyi aika kipeä kohta. Josi säpsähteli ja jopa piti pientä ininää, kun paikka oli niin kipeä. Siitä se kipu vähitellen katosi ja J lähes nukkui käsittelyn jatkuessa. Lopuksi Josi muisti pummia muutaman herkun, joita heti alussa oli havitellut. Ahmatti! Jipsu menee aina niin innokkaasti Helin luo ja aina yhtä innokkaasti lähtee poiskin. Hassu otus.
Eilen aamulla lähdimme koko lauma metsälle. Josi ei oikein noista aikaisista aamuherätyksistä välitä (enkä mie) mutta houkuttelemalla saatiin noutaja mukaan. Paikkana oli laajat peltoalueet, joita halkovat mahtavat kanavat ja ojat, joissa sorsat tykkäävät lymyillä. Josi sai taas aivan mahtavaa malttiharjoitusta silloin kun seisoskelimme paikallamme eikä mitään tapahtunut. Innokkaasti J tutki pusikoita ja loikki ojien yli. Ei niitä sorsia sitten näkynyt paitsi aivan liian kaukana. Mukava aamulenkki kuitenkin vaikkei metsästystapahtumia ollutkaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti