sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Luonnetestissä

Tämän sunnuntaiaamun ohjelmaan kuului luonnetesti. Ihan mielenkiinnosta lähdimme testiin, että mitä tuomarit sanovat hurmaavasta punaturkistamme. Pisteitä tuli näin:
Toimintakyky +1, kohtuullinen
Terävyys +1, pieni ilman jäljelle jäävää hyökkäyshalua
Puolustushalu +1, pieni
Taisteluhalu +2, kohtuullinen
Hermorakenne +1, hieman rauhaton
Tempperamentti +3, vilkas
Kovuus +1, hieman pehmeä
Luoksepäästävyys +3, hyväntahtoinen, luoksepäästävä, avoin
Laukauksensietotesti +++ Laukausvarma
yhteensä +170 pistettä

Testin järjesti Joensuun seudun palveluskoirayhdistys. Ja paikkana virallisesti Liperi, ihan tässä Joensuun kupeessa Pärnävaaran urheilukeskuksella testailtiin.
Oli hyvin Josin oloinen selostus tuomarilta eikä meille tullut yllätyksiä luonteesta.
Tynnyri oli kaikkein jännin juttu, ja sitä J tutki jälkeenpäin varovaisemmin. Kelkan lähestyminen jännitti ja sille piti haukkuakkin, mutta heti Josi meni sitä nuuhkimaan ja tutkimaan. Uhkaavat ihmiset eivät tuntuneet uhkaavilta ollenkaan; J istui rauhassa paikallaan enemmänkin ihmetellen. Yksin ollessaan korvat olivat hieman päätä vasten ja häntä oli hyvinkin paikoillaan, mutta ei tämä koira hyökkää ihmisten päälle, mieluummin ihmettelee vaan tilannetta. Pimeässä huoneessa ei mennyt suoraviivaisesti Hanskin luo, vaan teki hieman ympyrää oven vierestä. Ihan mukava testi ja kivat pisteet.

Ei taisteluleikit kiinnostaneet

Kelkkaa tutkimassa

Tuo on jo nähty; ei kiinnosta enää.

Josi puolustautuu hyökkääjältä :D

Jännä äänekäs tynnyri
 
Taas sieltä tullaan..
Viikko sitten olimme ulkoilemassa Nuuskun ja Rapsun kanssa. Kamera sattui kerrankin mukaan. Sää oli aivan mahtava aurinkoinen poutapäivä ja tollerit omistajineen saivat raitista ilmaa. Josi pysytteli tiukasti Rapsun hännän tuntumassa mutta malttoivat he myös juoksennella kankailla. Sitkeä tuo meijän Romeo.

Kolmikko

J&R






1 kommentti:

  1. Josi on hieno poika! Ja aivan samat arviot kuin meidän tytöt ovat saaneet... =)

    -Mervi

    VastaaPoista