maanantai 20. elokuuta 2012

Tollerimejä Virroilla

Mukava ja rankka viikonloppu on ohi. Mukavan siitä tekee ihmiset ja tunnelma. Rankka viikonloppu sisältää  2x liian lyhyet yöunet, reippailua ulkoilmassa sekä 5h autossa istumista molempiin suuntiin eli kotiinpaluu oli reilusti puolen yön jälkeen. Mutta ehdottomasti Virrat ja tollerimejä on tähtäimessä ensi vuonnakin.
Tänä vuonna majoitumme pienehköön mökkiin, johon mahtui sujuvasti 5 punaturkkia sekä saman verran ihmisiä. Josi oli ainoa uros tässä jengissä ja tytöt olivatkin iiiihania. Tilaa kun olisi ollut enemmän, leikkiminen olisi sujunut varmasti vauhdikkaasti. Nyt muutama sukulaisneito tuntui hieman ahdistuvan hyvinkin vauhdikkaan Romeon leikkiyrityksistä.
Josilla oli lauantaina tuomaritason hoitaja silläaikaa kun me hikoilimme metsässä. Taisipa virallinen lastenhoitajakin käydä välillä vettä tarjoamassa J:lle.
Tänä vuonna teimme saman jäljen kuin vuosi sitten. Vain yhden hirvikärpäsen noukin niskastani eikä muitakaan lentäviä juurikaan ollut. Kerrassaan omituista! Miun mielestä Virrat&tollerimejä sekä hirvikärpäset kuuluvat yhteen. No eipä haitannut moisten ällötysten vähäinen määrä.
Sunnuntaina Josi sai arvonnassa ryhmänsä neljännen jäljen ja Minna (Rein Minna) oli oppaana. Hanski puolestaan opasti seuraavan jäljen eli kivasti meni peräkkäin tällä kertaa. Ei tarvinnut eestaas ajella ja jäljetkin olivat lähes vastakkain tien eripuolilla. Josi oli kuten tavallisesti innokkaana menossa jäljelle. Ehkä jopa normaalia kuumempana kävi poika. Rauhoittelin Jipen ennen alkumakausta ja siitäpä sitten lähdettiin.
Minä näköjään merkkasin alkumakauksen, kun jalka upposi sopivasti kiven koloon ja kaaduin. Josin kuono osoitti jo eteenpäin. Huomaamatta jäi minulta huomioiko J mitenkään makausta. Ehkäpä hiän arveli, että mamman merkkaus riittää ;) Siitäpä sitten tuttuun tyyliin eteenpäin. Pyrin pitämään vauhdin melko hitaana, ettei kenenkään tarvitse juosta ja toivoen tarkkuudenkin paranevan. Makauksista J merkkasi ensimmäisen, muut taisi kävellä suoraan yli. Merkattua tuli kuitenkin yksi pieni sorkan jälki ja joku muu haju/jälki. Metsäkanalinnun lähtöä jäljen vierestä Jippe ei huomannut laisinkaan mutta parikymmentä metriä myöhemmin kävi tarkastamassa ilmeisesti juuri tämän linnun hajut jäljen vierestä. Makaus tuli mulle hieman yllätyksenä; luulin sen olevan hieman myöhemmin. Tuloksena kuitenkin VOI1 45p.(Tuomarin arvostelu löytyy tuolta oikeasta sivupalkista)
Meidän tekemältä jäljeltä tulos oli VOI1 48p ja nuori koira jää odottamaan näyttelytulosta valioituakseen!!! Mahtavan hieno tunne, kun omatekemältä jäljeltä tulee noin hieno tulos!
Jo hienon suorituksen lisäksi me saimme Josin kanssa "Paras yhteistyö"-kiertopalkinnon. Paras yhteistyö käytännön jäljestystä silmälläpitäen. Kiertopalkinnon on aiemmin saanut moni mahtava tolleri eli hienossa porukassa ollaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti