maanantai 3. kesäkuuta 2013

Helletreeni

Kun oli jo ehditty sopia jäljenteko ja jäljestys, niin eihän sitä enää muutettu. Vaikka ulkona oli lämmintä reilut +25 astetta niin metsään vaan. Koirathan pääsivät vähällä, kun he olivat vaan kerran metsässä. Kyllä mie eilen kotiin tullessa mietin, että voishan sitä muutakin harrastaa. Sen verran oli hikikuuma olo. Mutta harvoin näin helteistä kuitenkaan on.
Josille tehtiin suora, jolla oli useita makauksia ja lopussa tietysti sorkka. Ja mitäpä Josi tekikään.. Toisinto Kuhmon kokeesta eli makausten yli vähän nyökäten makauksen kohdalla. Tietysti sitten myös sorkan yli.
Voi ärrinpurrin sentään. Leikitettiin sitten Josia sillä sorkalla, heiteltiin sitä ja välillä Jooseppi pääsi sitä jahtaamaankin. Kyllähän tuo koipi alkoi kiinnostamaan ja jopa pari kertaa J heittäytyi selälleen sorkan viereen piehtaroimaan. Ja hurjasti sai kehuja jokaisesta lähentymisestä sorkkaa kohtaan.
Kotiin tullessa otin autosta tavarat ensin portin pieleen. Sorkka kurkisti sievästi pussista, kun Josi pääsi autosta pois. Jee - Jooseppihan meni ja otti sorkan suuhunsa sekä esitteli sitä ylpeänä. Kotiovelle pääsi sorkka J.n suussa ja pienen leikkihetken jälkeen palkka oli ansaittu.
Huh huh - koe olis tulevana viikonloppuna. Onneksi ei näytä tulevan kova helle; ehkä "vaan" +20.
Nyt vielä pari makaustreeniä ilman verijälkeä. Josi kyllä taitaisi jäljestää vaikka Kiinaan saakka mutta makaukset eikä sorkka juurikaan kiinnosta. Katsotaan mitä ehditään, miten metsään päästään ja helteeltä jaksetaan tehdä ennen viikonloppua. Auto hajosi eilen kesken mökkimatkan - onneksi isä tuli pelastamaan Josin ja minut helteiseltä maantieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti