keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Kuuma, kuumempi..

Hei hellettä. Onneksi välillä jaksaa istua auton rattiin ja ajaa keskelle metsää vilvoittavien suolampien läheisyyteen. Josi The Vesipeto nauttii uimisesta yli kaiken ja kyllähän se varmasti ainakin hetkellisesti viilentää oloa. Ensi viikolla päästään tutustumaan vepeen ja se varmasti on myös mukavaa.

Juhannus lomailtiin mökillä. Josilla riitti tekemistä, kun piti mm kaikkien ihmisten (4-6) tekemiset seurata ja vahtia. Pallogrilli oli varmastikin suosituin vahtimisen kohde. Kyllä varmasti J osaisi paistaa makkarat ja pihvit, perunat ja kesäkurpitsat sekä muurinpohjaletut onnistuisivat taatusti myös. Myös uimista Jooseppi pääsi harrastamaan ja kuivaa peuran sorkkaa sai välillä etsiä. Nukkuminen ihan oikeassa sängyssä tuntui maistuvan hyvin. Leppoisaa oleilua ja tietenkin voikukkien syömistä siinä sivussa.

Nyt siis kärvistelemme yli +30 asteen lämmössä. Tänään ei ajella minnekkään, pysytellään kotona. Asfalttikin varmasti polttelee koiran tassuja, joten pakolliset pissa-kakka-lenkit pyrin tekemään nurmikolta hiekkatielle vältellen päällystettyjä teitä. Ei helppoa mutta onnistuu.
Yksi reissu tuli tehtyä eläinlääkäriin, kun rokotukset laitettiin kuntoon ja tutun kuuloisille oireille saatiin lääkitys eli nenäpunkit tuntuvat vaivaavan. Aivan hurjan kuuloisen "ryystämis"session Josi esitti juhannuksena ja niitä on lievempinä tullut muutamia aiemmin. Toivottavasti syynä on tuo ja lääkkeet tepsivät, sillä oireiden jatkuessa tiedossa on kuvauksia ym.

Makaustreeni tehtiin maanantaina. Ja ei mitään hajua ollu Josilla asiasta. Tällä kertaa Jooseppi oli valjaissa ja liinassa. Miun piti pysäyttää koira ja osoittaa makaus, kun tämä häntäeläin olis vaan painattanu ohi. Kun sain Josin tutkimaan makausta, kehuin kovasti ja annoin juustoa. Sorkka oli yhdellä makauksella eikä J sitäkään meinannut noteerata. Mutta kyllä siitäkin pääsin kehumaan ja taas juusto kelpasi. Mutta olipa itikoita, mäkäräisiä, paarmoja ja vaikkapa mitä inhottavia önniäisiä. Ja hiki. Huh.
Nyt toivomme, että nenäpunkkihäätö tehoaa ja nenä alkaa toimia. Löytyisi se entinen innokas jäljestäjä. Tuli tänään tieto, että reilun viikon päästä mennään mejäkokeeseen. Hieman ylläri tuo oli, vaikka laitoinhan mie ilmon menemään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti