tiistai 2. heinäkuuta 2013

Tykkääkö?

Johan on ollut viikko. Hellettä, rankkasadetta ukkosen kera ja viileämpää - näin säiden puolesta. Treenirintamalla puolestaan huippua, ihan "syvältä" ja harmaita hiuksia tuottavaa. Eli helteellä tehty makaustreeni + sorkka meni aivan huipusti. Ei paremmin vois koira enää makauksia merkata. Makaukset oli vuorokauden vanhoja, Josi lenkkeili vapaana ja mie olin kärppänä palkkaamassa ja kehumassa heti. Yllättäen paluumatkalla olikin sorkka ja sekin piti nuolla ja nuuhkia tarkasti. Jes! Hellettä oli ihan kiitettävästi, varmasti reilut +25 taas kerran. Kylläpä jäi hyvä mieli.

Tollereitten noutotreeneissä Josi puolestaan esitti kaikki huonot temppunsa. Kuumanahan tuo koira käy kuin perunakattila ennen noutoon lähetystä. Tälläkertaa ykkösmarkkeeraus oli aivan liian kuumuttava, vaikka meidän takanakin oli dami. Josi ei siis voinut tietää kumpi pitää noutaa. Ja kun mikään komento ei mennyt perille ja vielä karkuunkin lähti, niin jopas oli jooo... Eipä ole oltu kimppatreeneissä varmaan vuoteen ja se kyllä näkyi. Poislähtiessä ei meinannut auton ikkunoista nähdä yhtään mitään: sattui sen verran kova ukkoskuuro päälle. Kotona ei tietenkään ollut satanut pisaraakaan..

Tänään sitten kun oli melkoisen mukava +17 asteinen ilta, mukana oli sorkka. Heitin sen matkalla autosta metsään, että Josi löytää sen lenkillä ollessamme. Ja mitäs sitten? No eipä sorkka kiinnostanut pätkääkään! Voi arghhhh ja ahistus!!! Mie vähän heittelin sorkkaa ja kyllähän Jooseppi sitten hieman nuoli ja otti suuhunkin sen. Palkaksi herkkua kitusiin ja kehuja. Ja sama uudestaan muutaman kerran. Joopa. Sunnuntaina on siis koe. Onneks matka ei ole pitkä eikä majoituskulujakaan tule. Mutta jatkoa ajatellen kyllä mietityttää, että lähdetäänkö kauemmas kokeeseen ja maksetaan bensat, koemaksu, majoitus ymym siitä ilosta, että J liihoittelee lopussa sorkan yli. Onhan aina ollut selvää, että käymme kokeissa niin kauan kun Josi tykkää jäljestää. Nyt kysynkin: Tykkääkö?


Kotona omassa pihassa sorkka kiinnosti melkoisen paljon. Ja kukapa arvaa sen herkkupalkkion? Kurkkua!!!

3 kommenttia:

  1. Jännää, miten yhtenä päivänä voi olla niin innostunut ja toisena päivänä ei taas oikein kiinnosta. Kannattaisikohan teidän kokeilla pitää noiden kisojen jälkeen vähän taukoa, ja sitten taas kokeilla uudella innolla?

    VastaaPoista
  2. Tuleva viikonloppu näyttänee miten toimimme jatkossa, mitä teemme. Toivottavasti mejäily jatkuu. Tuo sorkkaepisodi on todella mielenkiintoista (lue: turhauttavaa). Mut kuten aina, hyvillä mielin kokeeseen mukavien mejäilijöiden kera.

    VastaaPoista