torstai 4. heinäkuuta 2013

VEsiPEto ja uudet kujeet

Tänään päästiin tutustumaan vepeen elikkäs vesipelastukseen. Sää suosi (kuten viimeaikoina monesti) ja aurinkoisessa alkuillassa pääsi punaturkki kastelemaan turkkinsa useampaan kertaan.
Paikalla oli kymmenisen koiraa omistajineen (kolme tolleria!! Sera, Puntti ja Josi).
Josihan tykkää uimisesta, ei pelkää uusia juttuja ja haluaa tehdä lähes mitä vaan. Kunhan vaan tehdään niin kivaa on. Tutuksi tuli kumivene, siinä oleminen kun oltiin vesillä ja meno rannalla veneeseen ja hyppy pois. Sitten J pääsikin veneeseen ja hyppäsi sieltä veteen ja ui miun luo rantaan. Ihan pää pyörällä on mulla vieläkin, joten en millään muista missä järjestyksessä mitäkin tehtiin. Yhden tehtävän jokainen teki vuorollaan ja sitten kierros uusiksi uuden tehtävän kanssa. Eli Jooseppi hyppäsi veneestä ja ui rantaan, kävi/nouti veneestä narun (se millä venettä koira vetää, hinaa..) ja hieman jopa vetikin venettä narussa. Tai mikä naru se oli - paksumpi köysi paremminkin. Mutta kaikkiaan aivan mahtava ilta. Josi tykkäsi aivan höpelönä ja mie myös. Eikä tuo vissiin ihan huonokaan ollut. Ehkäpä ensi keväänä alkeiskurssilta meidät löytää.


Jotain saatiin ikuistettua eli tässä Josi on just hyppäämässä veteen. Ihana into tuolla koiralla. Ei merkkiäkään arkuudesta tai jännityksestä. Tahtoo tehdä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti