torstai 27. toukokuuta 2010

Harrastusilta

Tänään Josi Joosepilla oli sekä taipparitreeniä että jäljestystä. Taipparitreeneissä oli vesityö aiheena ja etukäteen oli tiedossa ettei Josi veteen mene. Vaikkei sitä koskaan tietty varmaks tiedä. No ihan rannalta kurottaen damit nousivat vedestä mutta jos uimasilleen piti heittäytyä, niin damit ja se niin kiinnostava lokki jäivät veteen. Josi lähes tärisi innosta muttei uskallus vieläkään riittänyt veteen asti. Nuo suolampien rannat on liian jänniä vielä. No jospa viikonloppuna saataisi asiaan muutos; mökkiranta on saman oloinen mutta hieman helpompi veteen menoa ajatellen - luulisin.
Josi osoitti olevansa mahtava jäljestäjä taas kerran. Jälki oli ehkä 350m ja ojien ylityksiä tuli mahtavat viisi kappaletta. Ojia ei täällä mäntykankailla paljoakaan ole, joten etsin sellaisen paikan jossa sellainen tulee jäljen poikki. Ei isoja ongelmia ojien yli loikkimisessa ja kulmamakaukset (joita oli kolme) menivät hienosti. Parille kulmalle piilotin herkkuja, jotta Josi kiinnostuisi enemmän makauksista. Hyvin Josi yleensä mielestäni merkkaa makaukset, tuomarista en sitten tiedä mitä mieltä hän on. Sekin selvinnee lähiviikkoina..
Kaatona tällä kertaa oli hirven sorkka, joka on todella iso verrattuna peuran sorkkaan. Joutuu kohta varmaan pakastinostoksille, että sorkat mahtuu ruokien sekaan.. Niin - kiinnostunut oli Jooseppi sorkasta ja jäi nuolemaan sitä. Tänään tulee ihan oma pisteytys eli ykköstulos! Hienoa Josi ja onnea oikeisiin kokeisiin :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti