perjantai 14. toukokuuta 2010

Iloinen jälleentapaaminen


Vietimme eilen De Quiz-pentueen treffejä Rein eli Josin siskon kotona. Kaikki neljä nuorta tolleria olivat paikalla omistajineen sekä mukana oli tietysti myös kasvattaja Eva-Lisa siskonsa Agnetan kanssa. Meillä oli erittäin mukava päivä. Treenasimme hakua variksilla joko motivoituna tai hakuruudusta.  Tunnelma oli kuin taippareissa kun jännäsimme tuleeko vaakku metsästä. Ja tulihan ne sieltä! Sitten koirat saivat tutustua pupuun. Hieman tuntui epäilyttävän moinen otus. Josi ainakin nuuhki tarkkaan ja yritti selvittää mikä otus se tämä on. Erilaisia tapoja kokeiltiin eri koirille, että pupu nousisi maasta (mm vetämistä perässä, sukka pupun päälle ja kopittelua koiraa härnäten) ja lopulta jokainen otti sen suuhunsa ja saipa pupu vauhdikasta kyytiäkin Bossen suussa. Arttu olikin kokenut ja kävi pupun metsästä jäljen päästä. Taitavia noutajan alkuja kaikki neljä.
Sitten olikin näyttelyharjoitusten vuoro. Jokainen ohjaaja sai hienoja vinkkejä koiran esittämiseen ja arvostelussa kaikki saivat ERI:n. Erinomainen pentue siis! :-)
Pelkästään treenaamista ei päivämme ollut vaan koirat saivat juoksennella pihalla toistensa kanssa peuhaten, kilpaa juosten.. Pojat olivat turhan kiinnostuneita siskostaan ja Rei antoikin jätkille kyytiä, kun tulivat liian lähelle. Kaikki tuntuivat nauttivan päivästä, sekä koirat että ihmiset. Paljon ehdittiin jutella ja paljon jäi vielä seuraavalle kerrallekkin. Kerrassaan nautittava päivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti