maanantai 30. heinäkuuta 2012

Mu(s)tanaamio

Josi harjoittelee naamioitumista.Tai siltä se ainakin näytti, kun tulimme harjoitusjäljeltä. Sää oli lievästi sanoen helteinen (n 27 astetta)ja sen näki koiran jäljestämisessä. Suorat osuudet menivät melko kivasti mutta katko sekä tavallinen kulma menivät haahuiluksi. Minäkään en jaksanut loputtomiin katsella Josin menoa vaan palautin jäljelle. Makauksista merkkasi etenkin juustoiset kohdat. Yksi maa-ampparipesä tuli merkattua kanssa, onneksi se oli tyhjä. Joku eläin oli sitä käynyt hieman auki kaivelemassa, joten J bongasi sen.
Kaadolle pysähtyi ja jäi nuuhkimaan. Helteinen sää ja jo kolmella jäljellä ollut sorkka oli saanut vieraakseen ampiaisia mutta onneksi nääntynyt jäljestäjä ei kirsuaan niille tarjonnut.
Autolle mennessä J meni kieriskelemään jo kuivuneeseen rapakkoon. Ilmeisen viilentävä kokemus ja siinä hän sai näyttävät mutaiset viirut otsaansa. Olikohan ajatuksena komistautua mutanaamiolla, olihan seurueessa kolme ihanaa narttua. Kuuman urakan jälkeen Josi pääsi vaaleimman tyttöystävän kanssa uimaan Höytiäisen kanavaan. Teki mieli itsekkin sinne pulahtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti