torstai 5. elokuuta 2010

Ensimmäinen voi-harjoitusjälki

Päästiin sitten harjoittelemaan voittajaluokan jälkeäkin. Tehtiin ihan oikean oloinen voi-jälki, paljon lyhyempi kylläkin kuin kokeissa on. Makaukset suorilla Josi merkkasi 3/4 ja katkokulma oli aaaaiiiiivan liian vaikea tänään. Vaikutti siltä, että Josi unohti kokonaan mitä oli tekemässä kun veretetty osuus loppui. Päätöntä haahuilua sinne tänne ja syykin selvisi sitten: kakkahätä!!  No siinäpä se jälki oli sitten häveissä eikä sitä tuntunut löytyvän. Joku eläin oli kantoja repinyt ja hajut niissä kiinnostivat Josia myös.
Vein Josin veretyksen loppuun (edelleen oltiin siinä katkolla) ja sitten tuntui idea löytyvän taas; katkon jälkeinen veretetty kohta löytyi mutta kohta piti lähteä hieman omia reissuja tekemään. Aikani seurattuani Josia vein eksyneen oloisen tollerin jäljelle, jota mentiinkin hyvin seuraavalle kulmalle - josta Josi halusi lähteä ihan päinvastaiseen suuntaan kuin missä jälki oli. No löytyihän se jälki laajan kaarroksen jälkeen ja sittenpä mentiinkin loppuun asti melko jälkitarkasti. Olihan matkalla kaksi ojan ylitystä ja tietysti Josi hyppyytti minut toisen yli pariin otteeseen. Sehän on kokeissakin rutiinijuttu, että mammalle liikuntaa ja siis ojan yli tuplasti. Seuraavalla jäljellä pitää siis tehdä helpompi ja lyhyempi katko, nyt oli ilmeisesti liian vaikea. Ja kakkahommat voisi tehdä myös ennen jäljelle menoa niin keskittyminen olisi varmaankin parempaa.

Päivänä eräänä otimme damit mukaan metsään mielessä noutoharjoitukset. Josista dami oli niin ihana, että omi koko ajan sitä ja jätimme harjoitukset toiseen päivään (kuukauteen, vuoteen??) toteutettavaksi.
Kotona ollaankin sitten tehty "ota - anna"-harjoituksia ja lenkillä Josi on kantanut damia. Ihan unohtui nuo damitreenit alkukesästä kun menin töihin ja nyt ollaan näköjään lähes alkupisteessä jälleen. Pakastimessa on yksi varis jolle pitäisi saada kavereita, että päästäisi joskus hakuruutua tekemään. Hiljaa hyvä tulee (kuulemma) mutta meidän aktiivisuus noutotreenien suhteen on ollut kesällä aivan olematonta. Hyi me!

Helteet jatkuvat edelleen; viikonlopulle on luvattu taas yli +30 lämpötiloja. Taidetaan siirtyä veden asukeiksi koko porukka. Josilla onkin hyvät räpylät, kasvaakohan meille ihmisotuksille evät?  Suunnitelmissa siis veneilyä ja mökkeilyä saaressa sekä paljon uintia. Ja herkkuruokia :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti