sunnuntai 1. elokuuta 2010

TollerShow

Nyt se on sitten koettu. Hanski meni jo aamuvarhaisella rakentamaan kehiä ja näyttelyaluetta, me jäimme Josin kanssa vielä unille. Minä olin tarkastamassa rokotuksia ja pystyin seuraamaan Josin toimintaa junnukehässä. Aivan mahtavasti tolleri seisoi mutta juokseminen ei onnistunut tänään mitenkään. Peitsaaminen ja nenä maassa kulkeminen oli Josista tänään mukavampaa kuin ravaaminen. Neljä tolleripoikaa oli junnukehässä ja Josi sai arvostelun JUN EH ja kilpailuluokassa JUK 4. Tuomarin arvosteluun olemme todella tyytyväisiä ja vähintään H:n toivoimme Josin saavan eli tavoite saavutettu.
Josi pääsi vielä "Paras pää ja ilme"-kilpailuun, josta ei tullut palkintoa. Tuomarillakin tuntui olevan hankaluuksia päättää kenellä tuo paras pää ja ilme on; niin hienoja koiria oli siihen kehään päässyt.
Josillahan on kyllä todella ilmeikkäät kasvot ja pääkin on muuttunut aikuisemman koiran näköiseksi. Niin kyllä pitääkin, vanheneehan tuo poika koko ajan :-)
Kun vielä saadaan nuo Josin liikkeet kauniiksi ja oikeanlaisiksi, niin näyttelyistäkin luulisi tulevan parempia tuloksia. Tuomari sanoi, että Josin liikkeet hajosivat eikä kokonaisuudesta saanut kunnolla selvää.
Seuraavaa näyttelyä olemme suunnitelleet tammikuulle. Jospa liikkeet olisivat hallussa sitten paremmin. Jos Josi kypsyy hitaasti, onneksi on olemassa veteraaniluokka jossa mahdollisesti juoksu sitten kulkee ravia eikä kaikkea tarvitse matkan varrelta nuuhkia. Oi nuoruus oi huimuus..

1 kommentti:

  1. Komea poika on Josista tullut. Onnea vielä kesän menestyksistä ja tsemppiä tuleviin mejä kokeisiin!
    t. Hannele

    VastaaPoista