sunnuntai 8. elokuuta 2010

Viikonloppu saaressa

Helteet jatkuvat ja ihmisten sekä koirien tekee mieli viileämpään. Perjantai-iltana olisi ollut kyllä agilityä pitkästä aikaa mutta koimme sään turhan helteiseksi siihen lajiin. Toivottavasti pian taas Josi pääsee rakastamiinsa putkiin juoksemaan.
Tuskimpa tuolla saaressa oli sen viileämpää kuin mantereen puolella, mutta sinne suuntasimme. Josi ainakin nautti vapaana olostaan ja vilvoittavasta vedestä. Tällä kertaa meillä ei ollut moottoria veneessä, joten soutamalla edettiin. Josille airot olivat kummastuksen tai ärsytyksen aihe (yritti saada purra niitä), koska niille piti tollerilaulua laulaa ja vinkua niin että Pyhäselkä kaikui. Samanlainen reaktio tulee kyllä imurille, haravalle sekä lattiaharjalle. Kaikkiin pitää yrittää hampain päästä kiinni. Kun airoihin tollerin suu ei yltänyt, laulaminen oli ilmeisesti Josin mielestä seuraavaksi paras vaihtoehto.

Josin harrastuksiin kuului viikonlopun aikana ainakin kärpästen jahtaaminen, nuotiopuiden varastaminen omiin silppuamistalkoisiin, vedessä kahlailu sekä varjopaikkojen etsiminen. Venäjältä tullut savu peitti auringon, joten ainakin nyt sunnuntaina ei suoraa auringonpaistetta ollutkaan. Näkyväisyys järvenselälle oli aika heikko. Lämmintä kyllä jo tavalliset yli +30 astetta. Josi on fiksuna poikana vaihtanut mahtavat pöksynsä pikkupöksyihin!! Karvaa lähtee kovasti; järven pinnallakin oli hienoinen tollerinkarvakerros. Ei tuo karvattomalta silti näytä vaikka kesäkarvassa onkin. Minkälainen lie talvella sitten - nallekarhu!!!
Kotona Josi -tuleva taitava venekoira- olikin aikalailla väsynyt ja osasi ottaa rennosti mukavan viikonlopun jälkeen.

1 kommentti:

  1. Josilla on tainnut ollakin mukava viikonloppu takanaan. Viimeinen kuva: aivan loistavaa rentoilua!

    VastaaPoista