perjantai 27. elokuuta 2010

Lomaviikon touhuja

Molempien ihmisolentojen yhtäaikaa lomaillessa on ehditty touhuamaan monenmoista. Ensinnäkin on nukuttu paljon ja pitkään. Josi on onneksi myös aamu-uninen, joten varsinkin untenmailla viihtyvä mamma on saanut nukkua univelkojaan pois. Monenlaista ehti viikkoomme mahtua.
Alkuviikosta teimme muutamia mukavia metsäretkiä eikä helle enää ollut kiusanamme.

Josihan on maailman helpoin kuvattava (siis paikallaan ei tahdo pysyä ellei herkkuja ole näköpiirissä), joten siksi kuola valuu pitkin leukaa.
Viikon puolivälissä en malttanut olla verestä ja sienestä erossa vaan piti käydä tekemässä jälki, jossa treenasimme niitä voittajaluokan juttuja. Ihan mukavastihan tuo Josi jäljesti: 3/4 makauksista merkkasi, katko oli taas vaikea ja kulmat pienellä kierroksella ok. Yleistuntuma oli jotenkin sellainen, että Josi ei ottanut tosissaan jälkeä vaan "kunhan nyt sinnepäin". Jätämme vähäksi aikaa mejäilyt ja paneudumme noutohajoituksiin. Ehkäpä tekemisen into löytyy pienen tauon jälkeen!

Perjantai-iltana pääsimme pitkästä aikaa tollereitten agilitytreeneihin. Josille agi on harrastus, jossa on mukavaa tekemistä. Intoa on ainakin, järki hommaan tullee joskus sitten. Heidille kiitos taas kerran hyvistä hermoista odotellessa Josia omatoimisilta estesuorituksiltaan! Vauhtia tällä tollolla kyllä riittää - ja intoa. Treenasimme mm hyppy-putki-hyppy -yhdistelmää sekä putki-puomi -yhdistelmää. Hienosti ne menivätkin, etenkin ohjaajan vaihdon jälkeen (mamma -> pappa). Josi on niin nopea, joten hän teki omat "koreografiat" ihmisolentojen vielä suunnitellessa seuraavaa sarjaa, juosten putkea ja puomia edestakaisin monet kerrat. Mutta hauskaa Josilla tuntui olevan ja se on hyvä. Vähitellen saanemme kontrollinkin mukaan. Hieman on päässyt homma unohtumaan Josilta kesän aikana ja eipä voi omaa auktoriteettiäkään mennä kehumaan. Tottista vaan koko jengille!
Josi ei pääse vielä tänä syksynä metsälle mukaan mutta tuliaisia hän kuitenkin parilta reissulta on saanut. Jos variksia sellaisiksi voi sanoa. Treenilintuja kuitenkin. Eilen kokeiltiin umpijäisellä vaakulla ylösottoa muttei se kiinnostanut ollenkaan. Tänään vuorossa oli muutamia tunteja aiemmin pudotettu varis ja sen Josi otti maasta. Aivan alkeista nyt (taas) lähdetään ja tavoitteena taipparit ensi keväänä ja metsälle pääsy elokuussa -11!! Nyt tuskin tulee enää murkkuikä sotkemaan lupaavasti alkaneita noutoharjoituksia ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti