maanantai 16. elokuuta 2010

Sylikoira

Josi tykkää olla lähellä. Jaloissa, vieressä,lattialla, sohvalla, sylissä.. Kunhan saa olla lähellä. Hellyyttävimpiä hetkiä ovat ne, kun hän siirtyy sohvan toisesta päästä syliin makaamaan. Vielä jopa pieni asennon muutos, jotta olisi mahdollisimman mukavasti sylissä ja sitten nautinnollinen syvään huokaisu. Ihana pikku ipana!
Muutamia kertoja ollaan oltu yhdessä tietokoneellakin, kun Josi on halunnut tulla tutkimaan myös internetin ihmeellistä maailmaa ;-)  Aivan mahtava piirre, jonka Josi on perinyt äidiltään ja ainakin Rei-sisko on myös sylissä viihtyvä.

Vielä tehtiin yksi harjoitusjälki ennen viikonlopun tollerimejää. Hyvin meni Josilla, vaikkakin ilmavainuisesti meni lähes koko jäljen. Tuuli oli kohtalainen ja maasto aukea eli hajut varmasti liikkuivat korkeammalla kuin maan tasossa. Kaikkiaan ihan hieno suoritus, katko ja pari muuta kulmaa meni hyvin sekä kaikki makaukset merkkasi Josi pysähtymällä. Kaatona oli monessa harjoituksessa ollut peuran sorkka, jonka vainusi ennen kaatoa myös pyykkipoikia kerännyt Hanski. Oli jäähyväisharjoitus sille sorkalle, sen verran muhkea haju oli, ettei enää pakastettu sitä. Hyvillä mielin lähdemme kohti Virtain koetta ja tuoreampia kaatoja.
Josi ei onneksi osaa jännittää, mie kyllä osaan sen tosi hyvin. Mut Josin ei tarvitsekkaan oppaana olla..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti