torstai 23. syyskuuta 2010

2 x mejä

Eilen olikin erilainen jäljestyspäivä, kun kaksi tolleria meni kuonot maassa kohti kaatoa. Lenni (pian 1v) oli ensimmäistä kertaa jäljellä ja hienosti se meni. En kyllä epäillytkään, geeneissä tuo jäljestys on.
Tarkkaa nuuhkimista alkumakauksella ja rauhallinen tarkka jäljestys loppuun asti. Uusi ja jännittävä juttu mutta Lenni selvitti jäljen hienosti ja loppumakaukselta löytyi sorkka, jota tuleva jäljestäjä jäi kiinnostuneena nuuhkimaan. Jälki oli kaareva, n 50m pitkä, yksi makaus välillä ja jäljen ikä lähes 8h.
Josin jäljellä oli kolme kulmaa, joista yhdellä katko ja makaukset kulmien välillä. Nyt Josi suoriutui katkosta hienosti eikä muutenkaan jäljestyksessä ollut moittimista. Ensimmäistä kertaa sain tosissaan pitää liinasta kiinni kaksin käsin. Tuoreet hirven jäljet kiinnostivat mutta jälki vei kiinnostavuudessa voiton. Joosepin jäljen ikä oli reilun vuorokauden ja pituutta arviolta 300-400m.
TB-team kokoontuu uudestaan sekä mejän että noutoharjoitusten merkeissä jatkossa tavoitteena onnistuneita ja mukavia treenejä sekä mukavaa yhdessäoloa. Eikä yhtään paha ole ne taipparitkaan lisätä noihin tavoitteisiin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti