maanantai 20. syyskuuta 2010

Josi jästipää

Agilityssä tein Josille kontaktiharjoitusta eli pöydältä puomin alastulo sekä yhdellä hypyllä yritettiin paikalla pysymistä. Alastulo alkoi sujua ja Josi pysähtyikin aivan niinkuin pitääkin. Paikalla pysyminen ei sitten ollutkaan hienoa; jopa kaksi kertaa sain pojan pysymään paikallaan, että pääsin hypyn toiselle puolelle palkkaamaan. Tuo koira on niin innokas ruoan ja herkkujen perään, että pitää harkita niitten jättäminen palkkaamisesta kokonaan pois. Josko tuo malttaisi sitten paremmin pysyä paikallaan.. Kerran otettiin sitten oikea puomi ja se meni ok. Suosikkia putkea Josi juoksi muutaman kerran läpi mutta korvien täydellinen puuttuminen tiesi Josille matkaa autoon. Voi harmitus - itse olen nyt vielä enemmän tykästynyt tuohon agilityyn - kyllä Josikin toimii vielä - joskus.

Noutorintamalla on suunta parempaan. Palautukset kotioloissa toimivat ja näköjään metsässäkin. Josi on aivan innoissaan, kuumuu jopa damit nähdessään, mutta homma alkaa toimia. Jee!
Ilmeisesti kesän viimeinen uintireissukin tuli tehtyä ja hienosti Josi kesän aikana sai itsevarmuutta ja nyt innolla loiskauttaa noudettavan esineen perään. Vauhtia on siinäkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti