maanantai 23. elokuuta 2010

Tollereiden mejä-mestaruus 2010

Olipas mukava viikonloppu!! Olinkin lukenut Tollerilehdestä edellisvuosien mejä-mestaruuskokeesta ja huomannut tapahtuman erittäin mukavaksi. Oli hienoa päästä paikanpäälle ja todeta, että tunnelma oli hyvin mukava ja lämminhenkinen. Kaikkiaan 25 tolleria oli kokeessa ja tämä oli Josin ensimmäinen VOI-luokan koe. Tuloksena oli VOI 3 ja 27p. Kaksi hukkaa, joista eka ennen ensimmäistä kulmaa ja toinen katkokulmalla sekä makauksien merkkaamattomuus oli pisteiden taustalla.
Jouduimme odottamaan jäljelle pääsyä suhteellisen kauan ja ilmeisesti Josi turhautui siinä ja meno oli sen mukaista. Ei ollut sellaista tavallisen määrätietoista etenemistä vaan hätäistä touhuamista. Tuomari suositteli ensimmäisen hukan jälkeen hiljentämään vauhtia, että jäljestystarkkuus paranisi. Mielestäni hidastin vauhtiamme, joka ei ollut muutenkaan hurja, mutta näköjään en tarpeeksi. Pitää oppia siis pitämään jälkiliina kireällä! Jäljestys kyllä Josilla on hallussa mutta nuo tapahtumat vaativat vielä harjoitusta. Tyytyväinen olen ensimmäiseen "pitkään" jälkeen ja nyt tiedän mihin pitää kiinnittää huomiota.
Oma opastukseni meni aika kivasti, koska sain "Paras opastus"-palkinnon. Hienoa saada tunnustusta ja voin siis jatkaa samalla tyylillä jatkossa. Eikä ehkä tarvitse niin paljoa jännittää opastusta enää..
Vuoden päästä toivottavasti ollaan taas Virroilla mukana. Tunnelma oli koko viikonlopun niin hieno, että sen haluaa kokea uudestaan ja uudestaan.

2 kommenttia: